Het team van De Kleine KapsalonMargreet Kleine

Ik ben geboren op 30 juli 1967 in Beilen. Op 15 jarige leeftijd ben ik begonnen in assen in het kappersvak. Eerst als leerling en later als assisitent bedrijfsleidster.

Na 6 jaar had ik het daar wel gezien en ben toen in schoonoord gaan werken, ook als bedrijfsleidster.

Door hard te werken en veel te leren en vele trainingen bij te wonen heb ik vanaf 1995  mijn eigen kapsalon De Kleine Kapsalon in Beilen.

in een woord geweldig!!!

Het is soms een TE Kleine Kapsalon met 6 knip/kleur plaatsen is het soms lekker vol maar altijd gezellig.

Ik vindt het heerlijk om mensen weer als herboren de deur uit te laten gaan.

Kleuren en haarverlengen is mijn specialiteit. Of het nu natuurlijk bruin of hip rose moet worden ALLES KAN!!!

Door veel trainingen te volgen blijf ik up to date en blijft het een geweldig beroep.

 

 

Proin viverra nunc vel enim sagittis posuere. Aliquam in justo quis purus cursus tempus. Sed euismod ornare eros eu tincidunt. Cras ipsum nibh, facilisis id enim nec, adipiscing scelerisque metus. Maecenas vitae semper leo. Sed vel auctor ligula. Duis elit sapien, lobortis et r

Deelia Hummel

Vanaf 2005 werk ik bij De Kleine Kapsalon.Ik ben begonnen toen ik net mijn diploma op zak had.

We gaan geregeld naar een training of workshop, dat zorgt ervoor dat het nooit saai wordt en er altijd wel iets nieuws is.

 

 


 

Ellen Everts

Ik ben Ellen Everts en werk al meer dan 15 jaar bij De Kleine Kapsalon. We hebben een leuk en gezellig team wat goed op elkaar inspeelt. We doen altijd cursussen om van de nieuwste technieken en snufjes op de hoogte te blijven. Dit wordt dan in de praktijk ook toegepast.Ik vind het leuk om mensen een andere look te geven maar ook om hun dagelijkse kapsel op te frissen. Daarnaast vindt ik kleuren ook leuk, maakt niet uit wat je wilt. Ik zou zeggen bel eens voor een afspraak dan kunnen we kijken of we er iets leuks van kunnen maken.