Hoogwaardige haarverlenging voor een adembenemend mooi leven

Great Lengths is een haarvermeerderingssysteem dat bestaat uit hairextensions. Hairextensions zijn strengen haar en worden afzonderlijk aangebracht. De strengen haar hebben drie diktes en vijf lengtes van 20- 30- 40- 50- en 60 cm.  De top van de hairextension heeft een minuscuul kunststofje voor de bevestiging aan het eigen haar. Qua stevigheid kan deze rustig een jaar in het haar blijven. Maar... wij hebben een natuurlijke haaruitval en ons eigen haar groeit. Dat verschilt per persoon. Daarom wordt de standaard dikte van de extension of gemiddeld vier tot vijf maanden in het haar gedragen. Voor de dunnere extension is dat twee tot drie maanden en bij de ultra dunne extension circa anderhalve maand.

Voordelen van great lengts extensions:

    • Onzichtbare bondings

    • Zekere verbinding, in alle omstandigheden

    • Het hoogste draagcomfort

  • Natuurlijk vallend haar


Great Lengths beschadigd het eigen haar niet

Great Lengths beschadigt het eigen haar absoluut niet. Bij een volumebehandeling beschermt Great Lengths zelfs het eigen haar doordat allerlei andere behandelingen overbodig zijn. Kortom je bent happy met je haar, dus happy with life! Een Great Lengths behandeling is in handen van de erkende Great Lengths kapsalon.


Great Lengths is natuurhaar

Great Lengths is van nature glanzend en veerkrachtig. Dat kan alleen door de ultieme haarkwaliteit van 100% natuurhaar. Alle haarschubjes zijn aanwezig en het haar is op groeirichting geselecteerd. Bij normaal dagelijks onderhoud gaat het haar niet knopen.


Great Lengths is je eigen haar

De aanhechting aan het eigen haar is uniek door de bevestiging met polymeren. Dit kunststofje heeft nagenoeg de eigen­schappen van ons eigen haar. Door de wijze van bevestigen behoudt ieder zijn eigen lifestyle. Bij kleuring of omvorming van het eigen haar is het om technische redenen nood­zakelijk één week voor of één week na het aanbrengen van Great Lengths dit uit te voeren.